Home Cadeau Dagje uit Trouwen Routes Prijzen Partners Contact

Eendje touren?

Wij hebben diverse routes uitgezet, voor elk wat wils:

Tourend over het platteland, picknicken op de mooiste plekjes en genieten tijdens een heerlijk ontspannen dagje uit… Filmpje Veer Olst eendjehuren.nl

De routes starten vanuit Balkbrug (regio Zwolle)

Weerribben Route
2cv6 Voorruitzicht
<< Terug    

Weerribben Route

GENIETEN - U rijdt door de Kop van Overijssel en tourt door de Weerribben langs plaatsjes als Blokzijl en Muggenbeet. Natuurlijk gaat u kijken bij het informatiecentrum en geniet u onderweg van een kopje koffie op de brink van Dwingeloo. U rijdt verder door het prachtige Drentsche landschap.

- Per Eend krijgt u een routebeschrijving mee en u heeft info over diverse leuke plekjes onderweg

- Startlocatie: Balkbrug

- Duur: ongeveer 6 uur, 130 kilometer (afhankelijk van stops onderweg)

Bestel uw auto met route via contactReacties van klanten

Reactie van Aly

Vorige week overnachting B&B Op de Maat en de andere dag in een Eendje gereden. Slaapkamer, badkamer en keuken splinternieuw! Ruim en heel mooi. Ontbijt prima en de picknickmand ook. Al met al hebben we heel erg genoten!

Beoordeling:

Reactie van Ilona Brons

Recent een Eendje gehuurd. Mooie auto, leuke route, smakelijke inhoud van de picknickmand. Eigenlijk alle ingredienten voor een TOP-dag. Zeker een aanrader!

Beoordeling:

Reactie van Fam. Jonker

Op zaterdag 1 aug waren wij te gast bij de B&B in Balkbrug op de Maat, alwaar wij ook met een eend mochten rondtoeren. we werden wij hartelijk ontvangen door de gastheer,lekker geslapen en goed ontbeten daarna heerlijk rondgereden in eend.

Beoordeling: