Home Cadeau Dagje uit Trouwen Routes Prijzen Partners Contact

Reacties

Reactie van Aly

Vorige week overnachting B&B Op de Maat en de andere dag in een Eendje gereden. Slaapkamer, badkamer en keuken splinternieuw! Ruim en heel mooi. Ontbijt prima en de picknickmand ook. Al met al hebben we heel erg genoten!

Beoordeling:

Reactie van Ilona Brons

Recent een Eendje gehuurd. Mooie auto, leuke route, smakelijke inhoud van de picknickmand. Eigenlijk alle ingredienten voor een TOP-dag. Zeker een aanrader!

Beoordeling:

Reactie van Fam. Jonker

Op zaterdag 1 aug waren wij te gast bij de B&B in Balkbrug op de Maat, alwaar wij ook met een eend mochten rondtoeren. we werden wij hartelijk ontvangen door de gastheer,lekker geslapen en goed ontbeten daarna heerlijk rondgereden in eend.

Beoordeling:

Reactie van Familie de Kraker

Gisteren een super leuk dagje gehad met een prachtig lelijk eendje van eendjehuren.nl hele mooie route gereden ( weerribbenroute) een aanrader! Ook onze dames van 11 en 13 jaar vonden het prachtig! Dakje open helemaal geweldig met het mooie weer!

Beoordeling:

Reactie van Familie Koster

Vandaag heerlijk dagje wezen rond touren, met 2 'lelijke' eendjes, we hebben de lavendel route gereden, een prachtige route, zeker aanbevolen. Kortom we hebben een prachtige en een gezellige dag gehad met 'onze' 2 eendjes!! :)

Beoordeling:

Reactie van Loek

Op een prachtige herfst dag hebben met de familie in drie eendjes het groene hart van Zuid-Holland verkend. Voor de oudere generatie (ex eendje bezitters) een nostalgische trip vol herinneringen. Voor de jongere een kennismaking met wat ooit was.

Beoordeling:

Reactie van Evelien Snijder

Gisteren als bedrijf met 7 eendjes een tour tocht gedaan vanaf Genemuiden een ervaring rijker,voor iedereen een aanrader, wat is de wereld van de auto industrie dan hard veranderd. Organisatie Paul en Maaike bedankt

Beoordeling:

Reactie van Jaap en Baptista

Gisteren hebben wij met de blauwe eend een "sentimental journey" beleefd.Het was alsof we 30 jaar teruggingen in de tijd. Het speciale geluid van de motor en de vering was zo herkenbaar. De auto deed het prima en startte goed.

Beoordeling:

Reactie van Kees en Dea de Broekert

Woensdag 14 augustus 2013 is voor ons een onvergetelijke dag geworden. Dankzij een cadeaubon hebben een de hele dag enorm mogen genieten van een werkelijk schitterende tocht met een 2CV door een prachtig deel van Noord-Holland. Heel veel dank voor de

Beoordeling:

Reactie van Ron Bouber

Afgelopen zaterdag 30 maart heerlijk gereden in de Citroen DS (snoek) heerlijk langs de kustplaatsen wat een geweldige auto. De stuurversnelling was even wennen maar het was een geweldige ervaring. Goede uitleg vriendelijke ontvangst kortom een heerl

Beoordeling:

Pagina: 1 2 3  volgende

Geef uw reactie!

Beoordeling: